Hoe krijg ik een strakke en stevige huid door Ultherapy?

Geplaatst op

Ondanks dat plastische chirurgie steeds “normaler” lijkt te worden in de samenleving, merk je toch vaak nog enige weerstand. Tegenwoordig komen er steeds meer non-operatieve behandelingen op de markt waarmee je bijna het zelfde resultaat kunt behalen dan met een operatieve behandeling. Mocht je bijvoorbeeld bezig zijn met sporten merk je dat je lichaam langzamerhand sterker wordt en alles er wat steviger uit komt te zien. Sommige mensen vallen ook snel en effectief af in hun gezicht, maar mocht dit bij jou niet het geval zijn, of vind je dat je te veel lijntjes en rimpels ziet? Dan kun je dat door middel van Ultherapy een natuurlijke non-operatieve facelift krijgen.

Hoe werkt Ultherapy?

Je vraagt je vast af, hoe zo een “natuurlijk” facelift dan werkt. Dit leg ik graag voor je uit. Ultherapy werkt door middel van een ultrasound apparaat waar geluidsgolven je huid binnen dringen. Deze trillingen zorgen ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine in de onderste laag van je huid wordt gestimuleerd. Bij deze therapie dien je meerdere malen terug te komen. Ondanks dat sommige mensen meteen na afloop al lichte resultaten zien, zie je het effect pas in de loop van de tijd.

Ook geschikt voor delen van je gezicht

Als je voor Ultherapy gaat hoef je niet meteen een gehele “facelift” te doen. Je kunt deze therapie ook alleen gebruiken voor het liften van je wenkbrouwen, de kaaklijn, de nek, decolleté, rond de ogen, je mond en de wangen.

Voordelen van deze behandeling

Deze behandeling heeft erg veel voordelen:
Je ziet er jonger uit
Je hebt geen operatie nodig
Er komen geen chemicaliën in je lichaam
De behandeling is vrijwel pijnloos
Je kunt na de behandeling alles doen wat je wilt, je hebt geen hersteltijd nodig

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je allemaal kunt verwachten van de sportartsio.nl.

Contactgegevens

Via info @ sportartsio.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden