Vijf blogs voor lange mensen die je moet lezen

Het is tijd om je lange ledematen uit te strekken en een kijkje te nemen in de wereld van de blogs voor lange mannen. Ja, ze bestaan! Er zijn veel blogs voor lange mannen. Hier staan de top 5 websites genoteerd met blogs voor lange mannen waar je met hartenlust kunt lezen over kleding voor lange mannen, problemen van lange mannen, maar uiteraard ook de voordelen van lange mannen.

 

1. Https://mouwlengte7.com

https://mouwlengte7.com is een Nederlandse overhemden specialist voor lange mannen. Dat niet alleen, deze website is eigenlijk een webshop, ingericht met kleding voor lange mannen. Elke lange man kan hier zijn kledingkast vullen met overhemden lange man en T-shirts met de juiste lengtemaat. Wil je tips over hoe je gekleed moet gaan als lange man? Bezoek dan het bloggedeelte van Mouwlengte 7. Er is een brede variatie aan content. Het gaat niet alleen over de overhemd voor de lange man, de onderwerpen van de blogs gaan verder dan dat. Het recente nieuws over lange mannen wordt daar gepubliceerd, de meest voorkomende problemen van lange mannen worden uitgestald, tips en tricks worden aangereikt om goed gekleed te gaan als lange man. Oftewel: Mouwlengte 7 informeert, inspireert en overtuigt.

 

2. Tall People.org

Tall People.org bevat een variatie aan onderwerpen voor lange mannen van fitness tot lange mensen nieuws. Met coole video’s wordt de voormalige Standford basketballer Carolyn Moos een yoga les gegeven voor lange mensen en vertelt de voordelen van lang zijn.

 

Een van de meest sensationele aspecten van dit blogplatform voor lange mensen is het feit dat de website ingaat op de verschillende levensstijlen van lange mensen. Het gaat over lange mensen hun sport, gezondheid en lange vrouwen en lange mannen mode en lange mensen humor. Je vindt tonnen van leuke posts vol met bronnen en entertainment dat het leven leuker maakt voor de lange mensen.

 

3. Lange mensen problemen op Tumblr

Tumblr is de plek om je last van de lange mannen problemen achter te laten. De eigenaren van het blogplatform voor lange mannen kennen maar als te goed de eigenaardigheden waar lange mannen elke dag tegen aanlopen. Enkele quotes luiden als volgt: “#263 Everyone can see up your nose.” “#259 Getting hit in the eye with an umbrella.” Of  “251 irrational fear of door frames.”

 

De problemen van lange mensen zijn uniek en worden ontzettend mooi verwoord in deze blog.

 

4. ThereAreGiants.com

Hoewel ThereAreGiants.com tal van andere onderwerpen heeft, is hun ‘style’ selectie het beste. ThereAreGiants.com legt duidelijk uit waar je wel of geen korte broek kunt dragen. ThereAreGiants.com gaat in op de serieuze problemen van lange mannen. ThereAreGiants.com geeft voornamelijk fitness tips om de rug en voorkant sterker te maken. Het lichaam van de lange man wordt meer in balans gebracht met oefeningen.

 

5. http://tallsome.com/

Dit blogplatform is van een lange man die dagelijks een blog voor lange mannen plaatst over kleding, fitness, producten en nog meer. De auteur van dit blogplatform voor lange mannen begrijpt maar als te goed de problemen waar lange mannen elke dag mee worden geconfronteerd. Echter weet de auteur ook goede tips te geven hoe hiermee om te gaan en de voordelen van de lange man in kaart te brengen.