Massage trainingen omgeving Utrecht

Instituut Kopos.nl gelegen in Utrecht, biedt inmiddels decennia lang uiteenlopende massage cursussen voor o.a. 1 dag. Men kan kortstondige, maar desalniettemin intensieve massage trainingen volgen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

De populairste cursussen bestaan uit:

  • De stoelmassage training: hier wordt voornamelijk hoofd, schouders, armen handen en rug behandeld.
  • Klassieke massage cursus: deze omvat de meest belangrijke gedeeltes van het hele lichaam.
  • Partner massage: deze curus is gebaseerd op de cursus ‘klassieke massage’ en is cadeau te doen aan je partner. Beide partners kunnen optioneel de training volgen, waarbij specifieke aandacht ligt op de knelpunten van de andere partner. Uiterst effectief en op maat.
  • Ontspanningsmassage: deze cursus is eveneens gebaseerd op de klassieke massage en is zeer toegankelijk voor cursisten zonder enige kennis van massage.

Een belangrijke kernwaarde binnen de gehanteerde massage-trainingen van Kopos.nl is dat zowel lichaam als geest één geheel vormen; dit is dan ook het uitgangspunt binnen het cursus aanbod.

Iedere cursus biedt zijn eigen specifieke onderdelen en behandelmethodes en wordt voornamelijk in de weekenden gegeven in dan wel Huizen of Utrecht. Dit staat per cursus duidelijk vermeld.

Een cursus massage volgen voor 1 dag en voor 2 personen? We verwijzen je graag door naar de website van Kopos.nl