Afvallen zonder opofferingen: onze gids

Wat veel mensen tegenstaat op een dieet is alle opofferingen die gemaakt moeten worden. Geen brood meer, geen rijst, geen Mars repen geen Snickers en geen Lays Chips meer. Een verschrikking voor sommigen. Welnu, de soep hoeft niet zo heet gegeten te worden als deze wordt opgediend, letterlijk in dat geval, haha geen woordgrap.

Maar het is zo dat vandaag de dag allerlei varianten bestaan op deze genoemde populaire etenswaren die helemaal verantwoord zijn in ieder mogelijk dieet. We verzinnen het niet. Enfin, je hebt tegenwoord verantwoorde pannenkoeken, noedels en meer, zie: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwitrijke-voeding/. Lekker en verantwoord. Dit is niet zoals de in de jaren 90 gelanceerde light producten waarbij het wellicht ietwat beter voor de lijn is maar alsnog heb je enigszins schuldgevoel. Nee met deze etenswaren is er nul komma nul reden tot schuldgevoel.

En koekjes en chips mogen die nu ook ineens wanneer ik op dieet ben? Ja! Dat kan, zie: https://be-slank.nl/product-categorie/eiwitrijke-snacks/. Dus zelfs appel kaneel koekjes mag je gewoon eten en geen enkel schuldgevoel hoef je te ondergaan. Heerlijk voor de buis na een sessie sporten kun je jezelf dus ook best belonen zonder dat je je min over jezelf voelt erna. Mooier kunnen we het niet maken denk ik zo.

Enfin, door deze revolutionaire producten nemen steeds meer mensen de stap en stoppen ze met uitstellen en beginnen ze met een dieet. Want die producten waar men echt niet zonder kan leven, die mogen nu dus gewoon binnen een dieet. Dus waarom niet. Zo wordt afvallen in 2019 echt een fluitje van een cent. Combineer dat dan ook nog eens met maaltijdvervangende shakes, drankjes die heerlijk smaken in varianten zoals aardbei, bosbes en mango, en afvallen wordt al helemaal een feest, mensen kijken juist uit naar het maaltijdshake moment of de verantwoorde eiwit pannenkoeken. En dit is wel anders dan in het verleden.